martes, 1 de marzo de 2016


Què és un treball de síntesi?
Es tracta d’un treball on es té en compte l'aplicació dels coneixements, procediments i actituds que heu anat adquirint al llarg del curs.

Com avaluarem?
Valorarem la capacitat de cadascú de vosaltres per treballar tant individualment com col·lectiva, la predisposició a les activitats proposades així com l’interès i la participació en aquestes, i l’actitud receptiva amb companys i professors.
La presentació final del dossier de treball correctament elaborat, serà indispensable per aprovar-lo. Aquest es presentarà el divendres 18 de març i a més, hi haurà un tribunal format pels professors acompanyants que valoraran el treball realitzat.
parlem de números: 35 % actitud activa, 30 % exposició oral en grup i 35 % dossier acabat.

I l’actitud és tan important?
L’actitud serà fonamental. Heu de ser conscients que aquest projecte es fa fora del centre i cal que l’esforç del professorat acompanyant es vegi compensat amb la satisfacció de veure que la sortida és profitosa i que amb la vostra actitud positiva, receptiva i educada permeteu a tothom –monitors, companys, professors i altres visitants- gaudir i aprendre.

 
Què haurem de fer?
per una banda, treball de camp, de diferents assignatures, que es realitzarà durant la sortida al Delta, particularment al Parc Natural del Delta durant la sortida en bicicleta, i també a Tortosa, amb la temàtica relacionada amb el patrimoni cultural i arquitectònic. I per un altra banda caldrà fer una exposició oral el divendres 18 de març al centre davant del tribunal.

HOTEL CARLES III (Sant Carles de la Ràpita/ Alcanar)

Hotel Carlos III

 

 

Sortida: Dilluns 14 de març a les 8:30 des de l’institut de Flix
Arribada: Dimecres 16 de març cap a les 16:30 aproximadament a Flix.
Acompanyants: Cori Olivé, Laura Wailke i Montse Zanuy

El preu de la sortida (165 euros) contempla:

§  dues pensions complertes (el dinar del dimecres és picnic) 
§  tots els desplaçament des de l’INS els tres dies
§  visita a la llotja del peix a Sant Carles, als Ullals de Baltasar i al mirador del Sagrat Cor
§  el lloguer de BTT i la visita guiada pel Parc Natural del Delta
§  els dossiers de treball individuals
§  creuer per la desembocadura de l’Ebre
§  visita guiada per la Tortosa medieval
§  1 guia acompanyant des de les 9:30 fins a les 19:00 cada dia, i monitors especialitzats segons l’activitat
§  2 monitors de les 20:00 a les 24:00

Equipatge, àpats "extra" i materials

1.    L’esmorzar i el dinar del primer dia
2.    Muda necessària per cada dia (és aconsellable portar capelina o paraigua per a la pluja i una gorra o barret per al sol)
3.    Portar calçat adequat per a caminar, una motxilla petita i aigua
4.    Estris de neteja personal
5.    Material escolar bàsic (estoig, colors…)
6.    Hi ha pistes d’esport a l’hotel (bàsquet, futbol i frontó), però cal portar el material
7.    Aconsellable: prismàtics i càmera fotogràfica

Observacions:

1.    Cal portar el DNI i la tarja sanitària


2.    L’ús dels telèfons mòbils i altres aparells electrònics es restringeix a l'esbarjo. Els professors no ens responsabilitzem d’aquests aparells.


3.    A partir de l’hora que es vagi a dormir no es permetrà l’ús d’aparells elèctrics de cap tipus (MP3, mòbils, games...) i cas d’utilitzar-los se’ls recollirà fins l’endemà.
4.    Si us plau, els pares de qualsevol alumne/a que tingui algun tipus de problema (alimentació, medicació, salut…) cal que ho recordin al tutor/a.
5.    Recordeu als vostres fills que es tracta d’una sortida educativa de resultes de la qual hauran de presentar un dossier de treball que serà avaluat pels professors acompanyants en un tribunal el divendres 18 de març.
6.    En tot moment, durant les sessions de treball, s’exigirà a l’alumnat total predisposició cap a les activitats programades així com una actitud positiva en relació als monitors, professors i companys.No hay comentarios:

VAMOS A HACER UN LAPBOOK

Se acaba el curso y con él cerramos una etapa y abrimos otra. Me gustaría que hicieráis un "lapbook" que refleje cómo estáis act...