miércoles, 23 de abril de 2014

Dia de Sant Jordi de creuer pel port


Aquest matí hem fet una volta amb aquest fantabulós vaixell pel port de Sant Carles. Hem estat una hora i mitja voltant pel port, mirant les muscleres i aprenent moltes coses de pesca i de la vida portuària. 
Després hem tornat al Camp d'Aprenentgatge i hem donat una estona de descans abans de dinar. Hem dinat (molt i molt bé) i després hem repassat amb els monitors del camp tot el que hem aprés i hem observat amb el microscopi una mostra d'aigua i plàcton que hem agafat al port.
Els nostres estimats alumnes han treballat molt bé i s'han guanyat una hora de platja a la tarda.
Aquesta imatge de l'esquerra és una molt bona mostra de com tots vam omplint el dossier que els hem entregat abans de sortir. Estan identificant els serveis que hi ha la port i les activitats que s'hi desenvolupen. Fins i tot hem vist pescar de manera manual a un senyor que estava a sobre d'una musclera.

La nostra navegació ha estat molt agradable, sense cap ensurt i amb un sol "espatarrant".

Ara us poso una foto de la part de dalt del vaixell. 

Ens han dividit en dos grups i ens han repartit en les dues "plantes" del vaixell. uns a dins i els altres a dalt, gaudint del sol i de la fresca. Després d'una estona ens hem canviat i els de baix han passat a dalt i a l'inrevés.

A la nit ... sortida pel poble a fer un gelat a les terrassetes. Al camp ens quedem un grup petit amb la Montse que està temporalment fora de servei. Demà cycling.

Per acabar us enllaço un vídeo de "youtube" on podeu veure una mica del que nosaltres hem vist.
Fins demà!!!!

Per acabar us enllaço  el programa de TV3 A TRENC D'ONA on podeu trobar l'explicació que aquesta tarda ens estan fent.

Edu3.cat      
                                               

No hay comentarios:

PRIMER DÍA DE CLASE EN SEGUNDO DE ESO

 Empezaremos con una pregunta: ¿Qué creéis que vais a ver a continuación?